Știri IT

Economica.net

Economica.net
Business la minut

Prefectul județului Vaslui îl va suspenda săptămâna viitoare pe Dumitru Buzatu din funcția de președinte al Consiliului Județean

„În conformitate cu prevederile legale şi procedurile stipulate în Codul administrativ, reprezentantul Guvernului în teritoriu are atribuţia de a aplica legea în situaţiile în care sunt îndeplinite toate condiţiile procedurale prealabile. În cazul de faţă, prefectul trebuie să emită un ordin de suspendare din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, dacă sunt îndeplinite condiţiile. Prefectura nu are niciun amestec în licitaţiile şi contractele încheiate de Consiliul Judeţean. Rolul nostru este de a verifica legalitatea actelor administrative ale Consiliului Judeţean, ale consiliilor locale şi ale primarilor, pentru a ne asigura că acestea sunt în conformitate cu legislaţia în vigoare. Până în prezent, nu au existat probleme în acest sens şi ne asigurăm că vom continua să ne îndeplinim atribuţiile în mod obiectiv şi imparţial”, a declarat pentru AGERPRES Daniel Onofrei. Prefectul nu a dorit să comenteze pe marginea anchetei aflate în desfăşurare. „Dorim să subliniem că este o anchetă în curs şi că instituţia noastră nu face comentarii pe marginea acestui subiect. Noi nu am primit nicio sesizare în acest sens. În calitate de instituţie responsabilă cu aplicarea legii şi protejarea intereselor publice, Instituţia Prefectului Vaslui este angajată să acţioneze în conformitate cu principiile statului de drept şi să asigure respectarea legii în toate domeniile de competenţă. Ne dorim ca administraţia locală să funcţioneze în beneficiul cetăţenilor şi să ofere servicii de calitate”, a mai spus prefectul. Citește și:
Ciolacu: Dumitru Buzatu a fost exclus din PSD. Fiul lui a demisionat din Guvern

Posted on 23 September 2023 @ 5:15 pm

Arena IT

Arena IT | RSS
Stiri IT | Blog hardware, software, evenimente IT

Amazon va introduce reclame în abonamentul Prime Video

Serviciul de streaming Prime Video intră în horă și va avea reclame în abonamentul de bază. Schimbarea va urma să intre în vigoare începând cu anul viitor și pentru început doar în SUA. În prezent costul unui abonament lunar este de 15$ comparativ cu 15Ron pentru România. Însă cei care au activat VPN și au […] Articolul Amazon va introduce reclame în abonamentul Prime Video apare prima dată în Arena IT.
Posted on 23 September 2023 @ 11:54 am

Infoportal

RSS feed currently not available


Please try again later